Literatuur, mensenrechten en leesgroepen. Reflecties over een interdisciplinair impactproject - Craps, Stef (Cahier voor Literatuurwetenschap, 2024)
De rubriek PLISA (Platform Literatuur en Samenleving) belicht jaarlijks initiatieven van onderzoekers die literatuurwetenschappelijk onderzoek ontsluiten voor een publiek buiten de universiteit.